Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова постійно публікує у своєму профілі в Instagram фотографії та відео, на яких показує і розповідає про своє життя, чим всіляко привертає увагу до своєї персони.

Цього разу Волочкова розповыла історію про свого улюбленця - кота Лаккі, назвавши його "чудом в пір'ях" за непосидючість і задеркуватість.

Лаккі вночі розбудив Волочкову своїм криком під час бійки з сусіднім котом. Прима кинулась рятувати Лаккі, але, як з'ясувалось, її випередила охорона селища, де живе Волочкова.

"Не знаю, чи помиряться наші котики, але охорони спасибі за людську увагу і турботу і про вихованців наших. Люди, давайте жити дружно!",- такими словами закінчила Волочкова свою розповідь.

Російська прима на фото сидить на ліжку із задертими ногами, тримаючи на руках кошлатого Лаккі, який намагається видертись з її обіймів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зауважити, що останнім часом Волочкова закриває під своїми постами можливість коментувати, оскільки отримує гори критики на свою адресу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова подалася в бодібілдери на пуантах

Як повідомляв портал Знай.ua,Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.

Також Знай.ua писав, Анастасія Волочкова похвалилася подарунками з Криму.