Популярна телеведуча і блогер Регіна Тодоренко, яка нещодавно віддала свою нагороду "Жінка року" жертві сімейного насильства, розчулила мережу світлиною з малюком на руках.

У своєму Instagram зірка оприлюднила фото, на якій постала разом зі своїм підрослим синочком під час вдпочинку. Регіна Тодоренко привітала своїх шанувальників із Днем захисту дітей.

"Із Днем захисту дітей! Наші діти - це наше майбутнє! Вони побудують нові надзвукові літаки! Вони знайдуть ліки від усіх хвороб. Вони будуть освоювати космос за межами нашого Всесвіту. Вони придумають нові неймовірні гаджети, напишуть тисячі красивих пісень і корисних книг. Вони виростуть прекрасними людьми! А ми, дорослі, повинні забезпечити їм мир і можливість рости і розвиватися у ЛЮБОВІ", - написала Регіна.

Малюк Регіни Тодоренко, який весело сміється на руках у матері, не залишив байдужими шанувальників зірки і став причиною бурхливих коментарів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Пупсик такий солодкий", "
"Боже, він копія Топалова",

"Які милі",
"Такий милий, супер",
"Бомбезний знімок", - пишуть фоловери..

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тодоренко після скандалу пожертвувала гроші на боротьбу з домашнім насильством

Як повідомляв портал Знай.ua, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Також Знай.ua писав, Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу