Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відео, показавши, як не нудьгувати під час карантину через коронавірус COVID-19. Так, раніше артистка готувала разом з численними шанувальниками домашні страви і видавала апетитні рецепти, а тепер ще й зареєструвалася на популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, куди виставляє гарячі танці і забавні перевтілення.

На цей раз Аліна трепетно привітала всіх шанувальників зі Всесвітнім днем дітей 1 червня, виставивши один зі своїх перших кліпів на пісню "Свобода", в якому і запам'яталася українцям маленькою кучерявою рожевощокою дівчинкою. Також красуня розповіла про кумирів дитинства, серед яких біли не тільки культові співаки та актори.

Дорогі друзі, я хочу привітати всіх з Днем захисту дітей! Миру вашому дому, щастя вашому дому, щастя вашим родинам, дітям, близьким людям і звичайно великої превеликої любові!!! Нехай у кожної дитини буде сім'я, хай кожен буде здоровий! Нехай кожен відчуває любов, турботу, ніжність і нехай відчуває, що він особливий і зможе в майбутньому залишити свій неймовірний і корисний слід для нашого світу❤️ P. s. Сьогодні хочу поговорити про кумирів. В даному випадку про кумирів мого дитинства і не всі вони були з абсолютно творчого середовища. З музики, звичайно - МАЙКЛ ДЖЕКСОН, ДЖЕНІС ЛІН ДЖОПЛІН, МІК ДЖАГГЕР, ФРЕДДІ МЕРК'ЮРІ, так як їх талант надихав, напевно, кожну людину мого (і не тільки мого) покоління. ЧАРЛІ ЧАПЛІН - талановитий, неймовірний, найяскравіший представник, тоді ще німого кіно. МАРІ КЮРІ - яка була хіміком, фізиком і першою людиною, хто отримав дві Нобелівські премії. Вона ввела термін «радіоактивність», стала піонером у використанні променевої терапії в боротьбі з раком і відкрила 2 нових елемента. НІКОЛА ТЕСЛА, який став відомий завдяки своїм винаходам, які поклали основу сучасної теорії потужності змінного струму. Крім того, він винайшов радіозв'язок і зробив безліч інших відкриттів. АЛЬБЕРТ ЕЙНШТЕЙН - батько сучасної науки, всі ми знаємо його теорію відносності, крім неї, у нього було ще багато геніальних відкриттів, ряд теорій, які стали основами сучасної фізики, і поклали початок століття використання атомної енергії. А ще він активно виступав проти війни, проти застосування ядерної зброї, за гуманізм, повагу прав людини, взаєморозуміння між народами....... і багато інших ВЕЛИКИХ людей, які внесли свій незаперечний внесок у нашу історію і Наше майбутнє.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.