Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила пікантний кадр з фотосесії для власного бренду косметики VERA Beauty, позуючи з губною помадою в руках. Волосся артистки недбало розвивалося, а для зйомок красуня приміряла відверту маєчку бежевого кольору з глибоким декольте, засвітивши розкішні груди.

Finally! Нарешті! Finalmente! Наконец 🎉 VERA Beauty тепер доступна в будь-якій країні Світу! поділилася новинами Брежнєва

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати пост: "Красиве поєднання кольорів!! Віра як завжди 😊👌", "Як ви завжди прекрасна! Красивий відтінок помади.", "Вкусняшка!❤️❤️", "Королева літа🔥", "Яка ви красива! 😍😍😍❤️❤️❤️", "Ви така кльова Віра 😘👍", "Красуня. 😍😍😍😍👍👍👍👑👑👑😍😍😍🔥🔥🔥🌹🌹🌹❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Віра Брежнєва вже радувала шанувальників сексуальним образом. Тоді знаменитість виставила пікантне селфі в срібному облягаючому комбінезоні, який одягала на один зі своїх концертів ще до карантину через коронавірус COVID-19. Так, артистка засвітила струнку фігуру, довгі ноги, зізнавшись, що сумує за виступами і роботою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше