Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився архівних кадром після розмірковувань на тему коронавіруса COVID-19, адже вже не раз скаржився, що йому сильно набридла самоізоляція. Так, артист пригадав теплі літні днинки, коли міг покупатись у водичці і позагорати під яскравим сонцем, виставивши при цьому доволі пікантне фото лише в плавках.

Тілом я тут, але душею я там 🌊 #мамадэморэ взасумував Козловський

Фолловери не пройшли повз, обговорюючи і фігуру, і квітчасті плавки кумира: "А адже цей хлопець був на обкладинці мого щоденника в 4 класі 😂 Апгрейд так апгрейд 🔥", "Все добре, але трулі звичайно 😂😂😂 смішні. Але колір бабусі б сподобався однозначно 😉", "ммм дуже навіть сексуально 😍😍😍", "Я вся горю🔥😈", "Красунчик 👍👍😍", "Хотіти не шкідливо ))))", "О,знову режим порнушник.", "Та їдь краще в Карпати, там море гір )", "Ой🔥🔥🔥 є на що дивитись😍😍😍 ти красунчик😍", "так, оце чоловік!! 🔥🔥🔥🔥😘💝".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.