Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати на карантині через коронавірус COVID-19 ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам.

Так, артист показав, як син і донька освоюють мистецтво кунг-фу в домашній майстерні. Поки красуня-Ліза була ведучою заходу, її братик Гаррі вирішив продемонструвати, як брутально розколює дощечки об голову, що у нього вийшло досить професійно. Правда, самі дощечки поки були зроблені з пінопласту.

Кунг фуууу 🥇🤼‍♀️ лаконічно підписав Гаррі

Фолловери не пройшли повз, отримавши заряд гарного настрою: "Відмінне подання!!👍👋👋🌺🌺🌺🌺", "Ліза так завзято🤣🤣👍👍👍 сміється🤣🤣🤣🤣", "Завжди приємно дивитися на цих діточок👏", "Диво дітки! Обожнюю їх!!! 😍Дай бог вам усім міцного здоров'я!!!!", "Чарівні😍😍😍😍", "Чарівні діти! Розумні, добрі, не зазнаються❤️😍", "Які класні діточки , пустотливі 😻😻", "У дівчинки талант ведучої)", "Дотепний Гарік є в кого !", "Ось воно безтурботне дитинство!❤️".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.