Романтичного реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть попри звинувачення в піарі, пара залишилася разом, почала жити, а нещодавно навіть одружилася. Правда пишне торжество закоханим довелося перенести через карантин, у них була лише скромна церемонія.

А нещодавно Даша показала в Instagram трепетне фото з Микитою, на якому вони зображені, здається, за мить до поцілунку. Дівчина стоїть обличчям до чоловіка у світлому вбранні, її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий акуратний макіяж, вона з ніжністю дивиться на коханого. Микита в коричневому светрі, і вона також ніжно з легкою посмішкою на обличчі дивиться на свою половинку. У підписі до фото Квіткова написала: "Я бажаю вам таких людей, чию вірність не довелося б ставити під сумнів. Бажаю таких надійних людей, які попри всі ваші мінуси труднощі, знайдуть тисячу і одну причину, щоб залишитися з вами, бо побачать, що плюсів у вас набагато більше. Найбільш теплих і рідних людей поруч".

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.