Під час карантину на російському телебаченні почала з'являтися величезнеа кількість серіалів. І дійсно, що ще робити людям, які перебували в самоізоляції? Один з таких “карантинних” серіалів – комедійний проект “Чума”, в якому знімаються багато зірок російської сцени і телебачення. У їх числі і Лоліта Мілявська.


На своїй сторінці в Instagram Лоліта виклала відео, де вона намагається влізти в петлю на гільйотині – це одна з декорацій серіалу. “Після карантину я навіть в петлю влізти не можу”, пожартувала Мілявська на відео. Лоліта розповіла, що “Чума” знімається в 140 км від Москви. Перші дві серіалу вже доступні, незабаром вийде і третя.

“Не маю права викладати костюми і зйомки сцен, але використовувати елементи декорацій мені дозволили”, написала Лоліта в описі до відео. Серіал вона називає “явним хітом” і вітає Тіну Канделакі, продюсера “Чуми”, з чудовою ідеєю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що Лоліта Мілявська у телевізійному інтерв'ю висловила свою думку щодо жіночої статі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Лоліта Мілявська розповіла, як важко їй довелося на початку періоду "російської" життя.

Також Знай.uа писав, що Лоліта Мілявська закликала шанувальників пройти тест на СНІД.