Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила серію пікантних кадрів, на якому показала, як проводить перший день літа, який, до речі, виявився досить холодним. Так, артистка вирішила відзначити улюблену пору року, скупавшись топлес в басейні на території їх з чоловіком Юрієм Горбуновим будинку. Красуня зазначила, що температура води досягала всього лише +12 градусів, однак відразу після запливу її зігріла гаряча лазня.

З першим днем літа! Перший заплив о 00:30 😇 вода +12 😂 але в бані було +90 😂 поділилася емоціями Осадча

Фолловери не пройшли повз: "Побільше б таких людей як ти, і світ став би кращим🙌", "Ви дуже позитивна!🤗 🙌", "Катя ти крута ❤️", "Купальник покинув чат", "Шо грошей на лівчик не вистачило?", "Щасливі і розумні так і живуть🤩👌", "Катюша ти без купальника клаасссс", "Ви найкраща 🔥😍😍👍👍♥️♥️", "Сексі".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше