Російський гуморист Євген Петросян одружився з молодою помічницею Тетяною Брухуновою не через шалене кохання, а з розрахунку. Весілля було частиною плану артиста, який просто цинічно використовує свою молоду дружину.

Така інформація з'явилась в ЗМІ.

Так, у пресі з'явилося одкровення юриста, посвяченого в справи Петросяна, який розкрив подробиці стосунків гумориста з Брухуновою.

Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фотоколаж з вільних джерел
Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фотоколаж з вільних джерел

На думку інсайдера, артист використовує Тетяну як своєрідний "депозитарій". Петросян нібито оформляє на неї нерухомість та інші дорогі покупки, щоб не потрапляти під перевірки податкових служб.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Петросян, за версією журналістів, має дохід не лише від зйомок ТВ-програм. З артистом працює трейдер, завдяки якому він і став мільярдером. Однак Петросян, схоже, не хоче "світити" свої доходи.

Крім цього, в ЗМІ з'явилася ще одна цікава інформація, яка також підтверджує версію про шлюб з розрахунку. Журналісти з'ясували, що Петросян і Брухунова насправді не живуть разом. Їхні квартири розташовані навпроти одна одної, і у них одна на двох домашня робітниця. Проте, подружжя майже не перетинається протягом дня.

Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фото: Instagram
Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фото: Instagram

І це ще не все. Всупереч повідомленням про народження дитини зіркової пари, в їхніх помешканнях немає дитячих меблв чи бодай іграшок.

Журналісти припустили, що новина про появу сина Петросяна може виявитися звичайною "качкою", запущеною для підтримання образу міцної сім'ї.

Це також пояснює, чому ніхто з подружжя не спростовує, але й не підтверджує факт народження загального спадкоємця.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російські ЗМІ повідомляли, що Петросян та його молода дружина чекають на дитину

Як повідомляв портал Знай.ua, Петросян похвалився відвертими фото з Дубая

Також Знай.ua писав, дружина Петросяна Брухунова показала спокусливе тіло в бікіні