Популярна російська акторка театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала кумедне фото, а в підписі до нього заговорила про робочій стороні.

На новій фотографії Христина відображена, мабуть, у себе вдома, вона стоїть у дверному отворі в спокусливій позі, повернувшись до камери попою. На ній модні бежеві штани і сексуальний топ з відкритою спиною. Волосся акторки розпущене у красивій укладці, а на її обличчі легкий акуратний макіяж, вона, повернувши голову, дивиться в об'єктив. У підписі до фото Асмус жартівливо написала: "Робоча сторона". Фоловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи компліментами і захопленими коментарями.

Христина Асмус, фото - Instagram
Христина Асмус, фото - Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.