Грандіозний успіх "Величного століття" став можливий зокрема тому, що творцям вдалося зібрати дуже сильний акторський склад. У гру Халіт Ергенч та Мер'єм Узерлі повірили мільйони глядачів по всьому світу. Однак, як виявилося, актори могли і не зустрітися на знімальному майданчику.

Справа в тому, що сочатку на роль Хюррем розглядали кандидатуру Фахріє Евджен. Актриса вже майже підписала контракт, але в останній момент продюсери передумали. Що стало причиною такого рішення - невідомо.

Фахріє дуже популярна в Туреччині, фото: starhit
Фахріє дуже популярна в Туреччині, фото: starhit

Турецькі журналісти припускають, що їх переконали проби Мер'єм Узерлі, які виявилися дуже сильними. В результаті артистка з німецьким корінням стала зіркою і секс-символом.

Кар'єра Фахрі теж склалася непогано. У 2013 році вона зіграла головну роль в серіалі "Корольок - пташка співоча", а за ним послідував ще один успішний проект - "Курт Сеит і Олександра". Коли ж весь світ дізнався про її роман з Бурак Озчівітом, популярність артистки злетіла до небес. Зараз пара перебуває в офіційному шлюбі і виховує сина.

Фахріє Евджен та Бурак Озчівіт
Фахріє Евджен та Бурак Озчівіт

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

А що ж Мер'єм Узерлі? Зірка багато раз зізнавалася, що їй було непросто грати наложницю верховного правителя Османської імперії, адже деякі дії героїні викликали у неї різко негативну реакцію, але вона намагалася впоратися з емоціями.

І все ж під час зйомок третього сезону нерви Мер'єм Узерлі не витримали. Вона втекла зі Стамбула в Берлін і відмовилася повертатися до роботи. Саме тому продюсерам "Величного століття" довелося терміново шукати заміну головній зірці.

Зараз Мер'єм як і раніше знімається в турецьких проектах, але живе переважно в Німеччині, оскільки саме цю країну вважає своєю батьківщиною.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі зачарувала шанувальників сліпучою посмішкою

Як повідомляв портал Знай.ua, Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Також Знай.ua писав, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.