У п'ятницю, 5 червня, 19:00, відбудеться прем'єра 3 сезону реаліті "Наречена для тата", де самотні батьки шукатимуть другу половинку. Керівниця проекту Валентина Колесник розповіла STB головні особливості нового сезону.

"В цьому сезоні у нас рекордна кількість учасників – 8 самотніх татусів і 8 наречених! А ще – 15 дітей на всіх, так що нудно точно не буде! Серед наших тат – і боксер, і хіромант, і навіть мільйонер! Виявляється, у мільйонерів теж бувають проблеми з особистим життям. У цьому сезоні герої влаштують один одному не тільки жорсткі перевірки, але і неймовірні побачення – від планетарію до собачого притулку. Ну, і почнемо ми з абсолютно несподіваної історії – вперше до нас на проект звернулася ексдружина з проханням знайти наречену для колишнього чоловіка", - поділилася вона.

"Наречена для тата" – це світле реаліті, попри всі драматичні моменти. Воно про те, що в будь-якому віці та в будь-якому статусі можна знайти кохання і побудувати сім'ю. В історіях героїв піднімаються питання про стосунки з дітьми, про те, як бути щасливим батьком.

Всі пари – це справжня матриця відносин між чоловіком і жінкою. Глядачі дізнаються, які помилки ми допускаємо з партнерами і як їх виправляти.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто відзначити, що досвідчені психологи за допомогою спеціальної програми сумісності підбирають пари, враховуючи уподобання чоловіків і жінок про ідеальну другу половинку.

За правилами проекту, героїні проживають 1 місяць у будинку чоловіків і їх дітей. Весь цей час вони разом займаються побутом, приділяють час дітям, влаштовують побачення і намагаються побудувати відносини, щоб після закінчення строку прийняти рішення – залишатися разом чи ні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, одружений "холостяк" Добринін наважився на відверту розмову.

Як повідомляв портал Знай.uа, переможниця "Холостяка" поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко.

Також портал Знай.uа писав, що холостяк Макс вивалив на фанаток гірку правду.