Відома виконавиця Лоліта Мілявська обрадувала і налякала одночасно своїх шанувальників. Співачка презентувала нову композицію під назвою "Кислород".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лоліти в мережі Instagram.

"Мій довгоочікуваний "Кислород" вже доступний на всіх цифрових майданчиках. Слухайте і оцінюйте!" – написала артистка.

Текст, опублікований під невеликим відео, яке, ймовірно, є фрагментом майбутнього кліпу на пісню: в ролику роботизована голова співачки виконує приспів "Кислорода", лежачи у висунутому ящику по сусідству з двома руками і ногою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Лоліта взяла участь у шоу "Студія 69", де зірки роблять один одному приємно, а точніше міняються своїми піснями, виконуючи чужий хіт у своїй обробці. Зокрема, Лоліта переспівала пісню "Дора-дура", автором якої є молода артистка Дора. У свою чергу дівчина вибрала не менш відому пісню легендарної артистки – "Пошлю його на…".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лоліта в дощ вигуляла свою сумку з "живим" вінком на голові – "Я думаю про кохання".

Як повідомляв Знай.uа Лоліта стирила гордість дівчини і перетворила її на новий "твір мистецтва" – "Пошлю його на...".

Знай.uа писав, колишній Лоліти перетворив секс на роботу, хвалиться на кожному кроці.