Популярна українська співачка й солістка гурту "Неангели" Слава Камінська в інтерв'ю для "Ранок з Україною" розповіла про початок своєї творчої діяльності і чому їй довелося піти на брехню заради участі в шоу.

Камінська зізналася, що свою першу популярність отримала в якості учасниці реаліті-шоу, в якому чотири пари приїхали перевірити свою любов і для того, щоб потрапити в телевізор, вона пішла на хитрість.

"Мабуть, зараз вже можна про це говорити. Там була єдина липова пара, про яку не знали навіть продюсери, – зізналася Слава Камінська. – Все, що я робила в той період свого життя – прокладала маленькими камінчиками доріжку до шоу-бізнесу. Тому що тоді я була не дуже симпатичною і на екран через диван мене б не взяли".

Слава Камінська: "Неангели"
Слава Камінська: "Неангели"

Незручні моменти виникли під час першої фотосесії Камінської в стилі ню. Слава зізналася, що не змогла тоді подати приклад своїй молодій колезі Вікторії Смеюсе.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Для мене була дуже важкою перша зйомка журналу "Playboy". Причому я ж старша за мою колегу… пам'ятаю, тоді Юра Нікітін мені каже: "Слава, ну ти доросла, як прийдеш, покажи приклад Віке, як це треба робити". А коли прийшли, я стала, все прикрила руками, зате Віка – опа, полетів бюстгальтер, трусики», – сміючись, розповіла солістка гурту "Неангели" Слава Камінська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розведена Слава Камінська показала "друзів" на грудях.

Як повідомляв Знай. ua, Слава Камінська після розлучення розгорнула сорочку і вивалила душу.

Також Знай. ua писав, що Слава з Неангелів показала дітям "світ особливої розкоші і багатства".