Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. А зовсім нещодавно зірковий чоловік знаменитості, Юрій Горбунов, виставив трепетне фото, на якому парочка ніжно обіймалася під подвійною веселкою, позуючи на території їхнього будинку. Так, закозані романтично притискалися один до одного і посміхалися на камеру. Варто зазначити, що такі сімейні кадри Юрія і Катерини шанувальники просто обожнюють.

Веселка завжди надихає!! поділився емоціями Горбунов

Фолловери не пройшли повз: "Обожнюю вашу пару ,ви справжні і видно ,що ви дуже любите один одного.😍😍😍😍😍", "Вау!😍", "Бусінки!💜💜", "Ви найкращі👏👏👏", "Яке чудове фото!", "👏👏👏👏😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍👏👏👏надихаэ😍😍😍", "Вау❤️❤️❤️👍🏼👍🏼👍🏼романтика😍😀радію за вас❤️", "Це на щастя 😍", "Красуньчики 💕", "Ставок чудовий!", "Як гарно👍👍", "Ви Чудова пара", "7 років щастя та удачі 🤩 А далі - ловіть наступну веселку", "Ні, у вас дві веселки 7+ 7 🤣".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.