На СТБ стартували кастинги на новий проект "Холостячка". За серце головної героїні, актриси театру і кіно та зірки "Кріпак" Ксенії Мішиной змагатимуться чоловіки України. Зараз йде кастинг чоловіків, які будуть боротися за серце української актриси. Анкету можна заповнити, перейшовши на спеціальну промо-сторінку .

Ведучим проекту "Холостячка" став Григорій Решетник, який має 10-річний досвід робота на "Холостяка". Як тільки канал СТБ оголосив про запуск нового реаліті-і розповів про головну героїню, чоловіки засипали Григорія особистими повідомленнями про те, як потрапити в проект і де заповнити анкету.

"Відразу після пост-шоу вночі мені посипалися особисті повідомлення і дзвінки від друзів. Не тільки з України, але і від тих, хто застряг в інших країнах. Писали, як потрапити в проект, де заповнювати анкету, можна за зуму проходити кастинг. Я, звичайно ж, всіх привітав і дуже радісно відправляв на сайт телеканалу СТБ", - коментує провідний.

Ксенія Мішина, Единственная
Ксенія Мішина, Единственная

Гриць неймовірно щасливий, що чоловіки виявляють таку зацікавленість. І це, звичайно, заслуга Ксенії Мішиной, яка по істині зачаровує всіх чоловіків країни, і вони з радістю біжать на кастинг.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

"Я радий за наших українських холостяків – вони сміливі і проявляють ініціативу. І хочу підкреслити, що ці чоловіки абсолютно різних віків і професій", - каже Григорій.

Також ведучий не приховує свого хвилювання, адже перший сезон завжди складний.

Ксенія Мішина, фото: прес-служба СТБ
Ксенія Мішина, фото: прес-служба СТБ

"Це величезний виклик і для команди, і для мене як ведучого. Але враховуючи, мій 10-річний досвід роботи на "Холостяк" і особистий досвід сімейного життя, я зумію знайти правильні слова і допомогти чоловікам розкритися на всі 100%. Також як і Ксенії розібратися в чоловічій психології і таємних характеристики хлопців. Адже чоловік не відразу може показати свої почуття, потрібно більше часу, щоб розкритися. Хочу, щоб наша холостячка знайшла свою любов, знайшла своє щастя, щоб в країні не тільки холостяків ставало менше, але і холостячек".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля з "Холостяка" розповіла про роботу в Раді і зйомки для Playboy.

Як повідомляв Знай. ua, Даша з "Холостяка" надула губки, але Макс тут не причому.

Також Знай. ua писав, що одружений "холостяк" Добринін наважився на відверту розмову.