Українська телеведуча Алла Мазур, у якої минулого року діагностували онкологічне захворювання, лише недавно повернулася до ефірів і зробила фото в офісі.

Ведуча програми "ТСН.Тиждень" на "1+1" Алла Мазур оприлюднила в Instagram фотографію, зроблену в ліфті офісу телеканала.

На знімку телеведуча постала в масці і без звичного макіяжу.

Алла Мазур сфотографувалася в дзеркалі ліфта в офісі телеканалу. Ведуча зафіксувала мотиваційні стікери із закликами від відомих особистостей носити маску. Зокрема, на наклейках зображено українського поета Тараса Шевченка, папу римського і персонажа "Зоряних воєн" Дарта Вейдера та інших знаменитостей.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як видно з фото, Алла Мазур справно слідує цим порадам .

"Приїжджаєш в ефірний день в офіс – а тут тебе зірки застерігають на кожному кроці. Ну і як не зреагувати на таке?" – написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча Алла Мазур відверто розповіла, як бореться з раком.

Як повідомляв портал Знай.ua, Алла Мазур різко відповіла кривдникам за фейк про свою пухлину

Також Знай.ua писав, Алла Мазур розказала про онкологічну хворобу