Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня виставила на показ публіки спекотне фото з відпочинку, на якому з'явилася практично голяка.

Як видно, Альона сидить на колінах у величезної панорамного вікна, за яким видно фантастичний морський пейзаж. Вона повернулася до камери спиною, і на ній зовсім немає одягу, крім ледь помітних червоних трусиків. Поруч з дівчиною на підлозі лежить величезний букет червоних троянд, а у вікні намальоване в фотошопі хмара-сердечко. У підписі до світлини Омович пропонує допомогти шанувальникам розкрутити з Instagram-акаунти. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, коментуючи її фігуру і не тільки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.