Оля Полякова придумала, як допомогти фоловерам прийти у форму після тримісячного карантину, а заодно й спробувати себе в новій ролі. Відома українська співачка збирається провести фітнес-марафон “Від Нічної Жриці до Королеви Ночі за 21 день”. У програмі передбачені тренування за персональною програмою, розробленою тренерами для зірки.


Полякова зазначила, що знає, наскільки всіх втомив карантин. Вона підкреслила, що всі відчували серйозний стрес за цей період, а отже, набирали вагу. За допомогою фітнес-програми Полякова хоче подякувати своїм фанатам за те, що вони залишалися з нею в цей складний час, дивилися трансляції та ефіри. Також Оля розповіла, що в програму увійдуть тренування і програма харчування. Разом з Поляковою вести марафон буде няня її дітей – Людмила.

Оля Полякова, скріншот з youtube
Оля Полякова, скріншот з youtube


Однак “подяка” Олі не безкоштовна. Зокрема, людям доведеться купувати програму, щоб тренуватися з нею. Пакет “Стандарт” коштуватиме 490 гривень, а пакет “Преміум” – 980 гривень. Людям, які оформлять преміальну підписку, відкриють доступ в чат з рекомендаціями харчування.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще