Популярна українська співачка Настя Каменських, яка торік вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто тішить публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, чим вона активно користується.

Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі свіже фото, на якому постала у спокусливому образі.

Настя Каменських завжди відрізнялася особливим почуттям стилю. Дівчина любить підкреслювати свою жіночність. У свої 33 роки вона володіє стрункою і підтягнутою фігурою, яку не боїться показувати. Чоловік Потап у всьому підтримує свою обраницю, тому вона без сорому носить облягаючі лосини або міні-спідниці.

Але оскільки літо нібито й настало, але холод збиває з пантелику, то Настя просто не помітила зміни пори року і в підписі до знімку написала: "Скоро літо!".

На новому фото Каменських позувала в блакитних джинсах з високою талією і в спокусливому светрі-топі у дірочки.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських показала миле ранкове фото

Як повідомляв портал Знай.ua, Настя Каменських присвятила пісню своїм шанувальникам

Також Знай.ua писав, Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти