Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому розповіла про власний досвід в масажі, як загальному, там і антицелюлітному. Так, артистка доповнила інформативний текст досить відвертим відео, на якому продемонструвала абсолютно голі сідниці.

Аніта також зазначила, що раз або два на рік слід відмовити собі зайвий раз в каві або солодощах, щоб пізніше не поскупитися на процедури для тіла, адже вони разом зі спортом відмінно покращують тонус шкіри.

Таааак! Фото не таке еротичне на відміну від відео, але зараз не про це😁 Перевіряю звіти дівчаток після програми і багатьом рекомендую пройти курс масажів від целюліту або загального масажу. Звичайно масаж без харчування і тренувань - до фені, але в комплексі дає класну пружність і тонус! Не полінуйтеся і замість булочок і капучинки походіть через день на масаж - це може бути класним поштовхом! Раз чи 2 на рік відмінно.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливому платті показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також Знай.uа" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.