Російський актор Костянтин Хабенський став жертвою будівельників-шахраїв. Зірка кіно вирішив відремонтувати квартиру в елітному житловому комплексі у Москві, заплатив гроші, але виконання робіт так і не дочекався. Інцидент стався ще у березні 2019 року, але відомо про нього стало лише зараз.

Про ситуацію, в якій опинився Хабенський, розповідають російські ЗМІ з посиланнями на джерела у правоохоронних органах.

В кінці зими 2019 року в родині Хабенського і актриси МХТ ім. Чехова Ольги Литвинової народилася друга дочка. Саме готуючися до народження дитини восени 2018 року подружжя підписало договір з фірмою "Імперія", яка й мала провести ремонт квартири.

Вартість робіт склала майже 6,5 млн рублів. В березні 2019 го Ольга Литвинова підписала акт прийому робіт; однак пізніше подружжя виявило, що ремонтні роботи не були завершені. Хабенський вказав на це підряднику і висунув вимогу повернути гроші. У компанії попросили відстрочку виплати грошей до 1 березня 2020 року, але і після цієї дати гроші не повернули.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Хабенський вже замовив будівельно-технічну експертизу, щоб підтвердити факт шахрайства і мати змогу подати заяву до правоохоронних органів. Цікаво, що за останній час "Імперія" встигла змінити як власника, так і генерального директора - саме він підписував документи з родиною актора.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хабенський знявся в екранізації роману Мінаєва: з'явився трейлер.

Як повідомляв портал Знай.ua, Хабенський розповів про поцілунок з найбажанішою жінкою світу: відео.

Також Знай.ua писав, що Відомий актор став татом втретє: перші подробиці.