Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділився кумедною історією з минулого, згадуючи, як ще в далекому 2008 році, у 20-річному віці на красеня різко обвалилася слава після першого сезону шоу "Фабрика зірок" в Україні.

Так, артист, заповнюючи анкету учасника, вписав у графу "Улюблені виконавці" безліч культових музикантів, таких як Джон Ленон і Фредді Мерк'юрі, а ще пригадав Ларису Доліну, хоч і знає лише три її пісні. До речі, Ларису Доліну в різних інтерв'ю Дантесу пригадують до цих пір.

Нещодавно згадав як в 2008 році, заповнюючи анкету на кастингу «Фабрики Зірок», різко став «модним» для всіх. ⠀ Крім стандартних питань було таке: «Ваші улюблені виконавці» ⠀ І я, як классненький хлопець, написав свій список - Фредді Мерк'юрі, Джон Ленон і (увага❗️❗️❗️) ЛАРИСА ДОЛІНА. досі, як тільки щось я починаю засовувати про тренди, моду і стиль. Мені відразу згадують або я сам собі згадую - Доліну😂😂😂 ⠀ найсмішніше, крім Погоди в домі, Старого рояля, Місячної мелодії і Три білих коня (так, це вона співає) нічого не слухав. Просто мені здавалося, що це еталон🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ ⠀ Вона круто співала колись (напевно і зараз) Але мені 20 років було. Я міг слухати Muse, Placebo, The Killers, the kooks тощо ( що я і став робити через півроку). ⠀ Коротше, мені здається у кожного покоління своя «доліна». І колись, а може вже і я буду нею))))

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.