Нещодавно стало відомо, що телеканал СТБ оголосив про вихід нового романтичного реаліті-шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяк" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то в "Холостячці", відповідно за серце героїні змагатимуться чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала акторка і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина.

А нещодавно дівчина поділилася, якого чоловіка хоче і який стане ідеальним для неї. Так, за словами акторки, вона мріє зустріти чоловіка з почуттям гумору, спокійного і доброго. "Хотіла б зустріти доброго, спокійного, відповідального чоловіка, який володіє силою, всіляко розвивається, і буде поважати мене і мою роботу. Перший, на кого я зверну увагу – це чоловік з гарною посмішкою. І, звичайно, мені дуже важливо почуття гумору", - зізналася Ксенія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.