Десятий сезон проєкту "Холостяк" завершився для 23-річної Даші Ульянової з Кривого Рогу перемогою. У фінальному виборі між Даною і Дашею, Макс Михайлюк віддав перевагу другій дівчині і подарував їй обручку.

Телеглядачі каналу СТБ з цікавістю спостерігали за розвитком стосунків пари і тиждень тому, на пост-шоу, стало відомо, що вони розлучилися. Причиною тому стало відверте зізнання Макса про інтим з однією з учасниць шоу - Даша не змогла пробачити зраду.

Дівчина у соцмережі повідомила, що статус "холостячки" знов активований.

Знай.uа вдалося поспілкуватися з Дашею про її б'юті-секрети, кумирів і ставлення до курортних романів.

Даша Ульянова, переможниця "Холостяка-10", фото: Instagram/dasha_ulyanovaa
Даша Ульянова, переможниця "Холостяка-10", фото: Instagram/dasha_ulyanovaa

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зовнішність Даші спровокувала не один спір між підписниками. Хейтери впевнені, що вона змінила обличчя за допомогою пластики, шанувальники ж захоплюються її натуральною красою. До того ж, Даша не заперечує, що внесла корективи тільки в губи.

Ми поцікавилися, як переможниця "Холостяка" доглядає за собою і на що готова заради краси.

"Зізнаюся чесно, на зовнішність я витрачаю дуже багато, - сказала Даша Ульянова. - Вважаю, що треба ходити до косметолога. Адже шкіра - це показник здоров'я. Також не забуваю про волосся. Загалом, по мірі надходження проблем, я їх вирішую. Крім салонних процедур, для мене важливий аспект - домашній догляд. Користуюся тільки професійною косметикою. Мій must have: раз в місяць робити чистку обличчя у косметолога і фотоомолодження (лазерна процедура). Губи підколюю раз в 2-3 місяці теж (посміхається). Взагалі, дівчата, треба за собою слідкувати".

Також Даша розповіла про своїх кумирів. І тут цілком очікувана відповідь, адже вона сама гімнастка.

"Кумир у спорті донині - це Аліна Кабаєва, - зазначила вона. - Обожнюю цю гімнастку! Улюблена акторка - Анджеліна Джолі. Кажуть, я теж трошки Джолі (сміється)".

Даша Ульянова
Даша Ульянова / Фото: Instagram

У відносинах з Максом Даша проявила характер і не має наміру миритися після зради, хоча багато хто з підписників кожен день їй пише в коментарях прохання, щоб вона пробачила Макса. Сама ж вона зізналася, що не виключає можливості того, що колись доля знову зведе її з Михайлюком.

Ми дізналися у Даші, а чи були у неї курортні романи, і чи можуть вони призвести до створення сім'ї.

"Чим закінчиться курортний роман - це справа випадку. У мене він був і досить яскравий. Який результат буде у такого знайомства - залежить від ставлення до людині і самого роману. Буває, люди таким чином знаходять один одного і створюють сім'ї. Це абсолютно нормальна історія, як на мене", - поділилася думкою Ульянова.

А де стався курортний роман і з ким - Даша говорити не захотіла.

Даша Ульянова, переможниця "Холостяка-10", фото: Instagram/dasha_ulyanovaa
Даша Ульянова, переможниця "Холостяка-10", фото: Instagram/dasha_ulyanovaa

Нагадаємо, раніше Макс Михайлюк зробив звернення в Instagram і вибачився перед аудиторією телепроєкту.

Також раніше Даша Ульянова поділилася фото після перевтілення в "інстатьолочку".

А Дана з "Холостяка" зважилася на відчайдушний крок і відправилася в студію звукозапису.