Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість потрапила в гучний скандал, після кричущего висловлювання в прямому ефірі з приводу домашнього насильства, а тисячі прихильниць одразу ж перетворилися в хейтерів зірки. З артисткою розірвали контракт бренди Procter & Gamble, PepsiCo, а глянець Glamour позбавив телеведучу звання "Жінка року".

Так, Регіна вирішила переглянути свою думку, випустивши фільм "А що я зробила, щоб допомогти?" який знімала протягом тижня, розмовляючи з численними експертами.

Після безлічі переглядів стрічки в мережі хейт у бік дівчини поменшав, тому вона знову почала публікувати фото і відео своєї сім'ї.

Тодоренко виставила трепетне відео з їх з Владом Топаловим сином Майклом, адже хлопчику 5 червня виповнилося 1,5 роки. Так, малюк позував серед купи великих м'яких іграшок, радісно плескаючи в долоні і катаючись по підлозі, в той час як зіркові батьки співали йому пісеньку.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

1.5 🙏🏻🌿🌱🍃Півтора !) Зростати, наше щастя 😃! Ще один рубіж пройдено. Зовсім недавно ти вміщався у тата на долоньках🙈видаючи звуки сирени🚨, а тепер з легкістю говориш «авокадо» і «агрегат»😆 і навіть вмієш робити собаку мордою вниз 💪🏻 Ми любимо нашого ведмедика 🐻 🐻 +🐻=🐻🐻🐻 поділилася радістю Тодоренко

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі з допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою.