Анна Заворотнюк – 24-річна дочка відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто тішить своїх шанувальників і маминих яскравими фото зі свого життя. Так, нещодавно дівчина показала у соцмережі миле фото з прогулянки, а у підписі до нього розповіла, що чекає літо.

Як видно, дівчина зображена на вулиці, вона сидить на мармурових сходах. На прогулянку Анна вийшла у стильному вбранні – на ній укорочені сині джинси і білий теплий светр, поверх якого вона накинула чорну шкіряну косуху, а на ногах дівчини білі кросівки. Волосся Заворотнюк-молодшої розпущене в об'ємній укладці, а на її обличчі легкий макіяж, вона уважно дивиться в камеру. У підписі до кадру Аня написала: "Живу в очікуванні літа. А до вас воно вже прийшло?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.