Донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яку знають і люблять телеглядачі по ролі "прекрасної няні", і яка наразі бореться зі смертельним захворюванням в Москві, Анна в останні кілька місяців активно веде власну сторінку в Isntagram. Саме там дівчина продовжує радувати своїх підписників і шанувальників мами різноманітними дописами та фотографіями.

Так, цього разу донька Заворотнюк опублікувала пост, в якому закликала усіх людей, які сидять на карантині ще трохи зачекати, адже вже скоро все пройде та встане на свої місця.

Анастасія Заворотнюк з дочкою, фото Instagram
Анастасія Заворотнюк з дочкою, фото Instagram

"Дорогі мої, ми зараз з вами переживаємо дуже важкий час, часом навіть підступають хвилини відчаю. Але не дивлячись ні на що, ми повинні проявити максимум терпіння, внутрішньої зібраності, зосередженості і віри, що все пройде. Такі важкі хвилини особливо об'єднують людей, роблячи їх добрішими, мудрішими і більш людяним. Бажаю вам усім здоров'я, добра і любові", - написала дівчина, оприлюднивши чорно-білу фотографію, на якій вона позує біля стіни.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Анна Заворотнюк розповіла про один важливий крок, який назавжди змінив його життя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анна Заворотнюк опублікувала пост, в якому розповіла про стосунки із молодшим братом Майком.

Також "Знай.ua" писав, що рідні Анастасії Заворотнюк терміново звернулися до медиків в її день народження.