Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала жаркий кадр з нової еротичної фотосесії, на якому з'явилася в неймовірно спокусливій образі.

Як видно, гаряча зірка зображена в красивій кімнаті, мабуть, це готельний норм, стоїть в еротичній позі, і в цій кімнаті вона не одна. Даша зняла з себе одяг, причому залишилася буквально в чому мати народила, видно лише чорні штани, які сповзли з ніг. Фотографує зірку дівчина в чорному вбранні і з рушником на голові, яка стоїть за декілька кроків від співачки. У підписі до кадру Астаф'єва написала: "Настрій – Львів. @bankhotellviv ми скоро повернемося". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.