Як відомо, наразі знаменитий Джейсон Стейтем - зірка голлівудських бойовиків, король брутальних сцен та ікона пацанських спільнот з крутими цитатами. Щоправда, мало хто знає, що раніше усім відомий актор був спортсменом та займався плаванням, і навіть засвітився з російською командою плавців у далекому 1990 році.

Відповідну раритетну світлину, після років зберігання, оприлюднив тренер зі стрибків у воду Олексій Євангулов, пише "Гол".

Відтак, ще нікому не відомий на той час Стейтем почав займатися плаванням в юному віці та робив це протягом 10 років, і і навіть доріс до збірної Великобританії, з якою їздив на кілька міжнародних турнірів.

Його пік слави припав на 1990 рік, тоді Стейтем з'їздив в СРСР на турнір "Весняні ластівки", де попросив спільне фото з радянської збірної - на той момент однією з кращих в Міррен. Головними зірками тоді стали Валерій Стаценко і Володимир Тимошин.

Джейсон Стейтем, якого помилково вважають Стетхемом, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знімок з'явився в книзі відомого тренера Олексія Євангулова, який довго працював зі збірною Росії зі стрибків у воду, а тепер уже на протязі десяти років очолює збірну Великобританії, "Всерйоз про курйози великого спорту".

"Цей знімок узятий з моєї книги. І щоб опублікувати це фото, я чекав дозволу Джейсона. Адже це ексклюзив. У мене є ціла колекція таких знімків, які мені подарував заступник. Але в книгу я вставив тільки три", - розповів Євангулов.

У 24 роки Стейтем розчарувався в кар'єрі спортсмена. Грошей мало, тренування одні й ті ж, а перспектив немає. Тим більше кар'єру він почав пізно - інші стартують в набагато більш молодшому віці. Далі були торгівля контрафактом, зйомки в журналах і кліпах, і знайомство з Гаєм Річі, який перевернув його життя в сторону шоу-бізнесу.

Унікальне фото з 1990 року

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кім Кардашьян вбралася в принцесу Жасмін, але забула про білизна.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також Знай. ua писав, що Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям.