Анастасія Волочкова не має наміру подавати до суду за наклепи, більше того готова оплатити лікування у психлікарні своєму “коханцю”. Ось вже декілька тижнів Владислав Фоменко, який представляє себе бізнесмен, ходить по різним телепередачам і інтерв'ю, на яких розповідає про те, що шість років тому у нього був бурхливий роман з Анастасією Волочковою, що вони чекали на дитину. Роман різко закінчився, тепер чоловіку цікаво дізнатись, де його дитина.

Про це повідомляє видання StarHit.

Анастасія Волочкова, instagram.com/volochkova_art/
Анастасія Волочкова, instagram.com/volochkova_art/

Прес-служба балерини відповідає, що Фоменко - не бізнесмен, а будівничий, який шість років тому виконував будівельні роботи на території приватного будинку артистки. Більше того, вони навіть не збираються подавати до суду за наклепи, бо розуміють, що Фоменко має проблеми зі здоров'ям. Балерина навіть згодна оплатити лікування чоловіка у психіатрів.

Анастасія Волочкова, скріншот: Instagram
Анастасія Волочкова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У балерини і чоловіка справді є спільна фотографія, яку він дуже активно показує у всіх передачах, проте це фото - Волочкова і Фоменко сидять поруч на лаві біля будинку артистки - не має романтичного характеру, чоловік просто сидить поруч із зіркою. Цю фотографію, за словами артистки, було зроблено для того, щоб виставити в мережі Instagram і таким чином прорекламувати послуги Фоменка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знову п'є? Попливше обличчя Волочкової не дасть вам спокійно заснути.

Як повідомляв портал Знай.ua, Волочковій напророкували сумний фінал - "Підпалить і задихнеться...."

Також Знай.ua писав, що Волочкова подалася в бодібілдери на пуантах, не повторюйте це в спортзалі: "Курям на сміх".