До Меган Маркл принц Гаррі тривалий час перебував у відносинах з британською актрисою Крессідою Бонас. Їх познайомила принцеса Євгенія, яка добре дружить з дівчиною.

Боннас – донька моделі Мері-Гейл Курзон, відноситься до роду короля Карла II. Тому вона була гарною пасією для Гаррі. Тоді таблоїди активно писали про весілля пари.

Їх роман тривав усього два роки. Крессіда зізналася Гаррі, що не готова виходити заміж і хоче зосередитися на танцювальній кар'єрі.

Крессіда Бонас, Associated Press
Крессіда Бонас, Associated Press

31-річна Крессіда Бонас розповіла британським ЗМІ, що прийняла правильне рішення і не шкодує про те, що розійшлася з принцом.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Колись Крессіда була невпевненою в собі, боялася зробити помилку, бути відкинутою. Але з часом вона навчилася концентруватися на власних цілях і зараз чітко знає, чого хоче від життя.

Актриса готується до весілля з Гаррі Уентвортом-Стенлі. Минулого літа чоловік зробив їй пропозицію, і Бонас погодилася. Тоді першим на радісну подію відреагував брат герцогині Кембриджської – Джеймс Міддлтон. Він написав, що це чудова новина.

Крессіда Бонас з нареченим, Associated Press
Крессіда Бонас з нареченим, Associated Press

Нагадаємо, загули принца Вільяма штовхнули Кейт Міддлтон на відчайдушні заходи.

Як повідомляв портал Знай.ua, багатодітна мама Кейт Міддлтон поділилася секретами схуднення.

Також портал Знай.ua писав, що як дитинство Єлизавети II вплинуло на її характер.