Відомий молдавський виконавець Дан Балан, який був тренером в українському талант-шоу "Голос країни" і якому приписують бурхливий роман з не менш відомою співачкою Тіною Кароль, розповів що інколи згадує про таємничу Таню, щоправда, яку саме, артист так і не зізнався.

Відповідний ролик з артистом оприлюднили в соцмеережі Instagram.

Так, на ньому Балан зізнався, що коли чує легендарну пісню Михайла Шуфутинського "Танька малолетка", то відразу пригадує дівчину на ім'я Таня.

Фото з відео

"Танька, малолетка на переднем плане. Ось це нагадує мені, скільки мені тоді було, 18 нібито, Таню… на передньому плані. Через що я пройшов. Так, Кривий Ріг – це те місто, яке є найдовшим", - сказав артист, не роз'яснивши більше жодних деталь.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Зокрема, фанати припускають, що це можливо було його перше кохання, або співачка Тані Вандер, з якою останні записав хіт "Lendo Calendo".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в мережі виклали відео поцілунку Дана Балана та Тіни Кароль.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль засвітила розкішні груди та струнке тіло.

Також "Знай.ua" писав, що фанати показали Тіну Кароль у весільній сукні в обіймах Дана Балана.