Даша Ульянова – фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте відносини з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. Так, цього разу красуня вирішила поділися секретом краси, а саме її красивою шкірою шоколадного відтінку.

Даша опублікувала два знімки, на першому з них вона фотографує себе в дзеркало, розкинувшись у кріслі в красивому платті, а на другому знімку вона показала свої довгі ніжки. У підписі до публікації Ульянова розповіла про засіб, яким вона користується для додання шкірі гарного шоколадного відтінку. "Дуже багато питань про моєму домашньому догляді, постаралася поділитись улюбленими продуктами в сторіс! І, напевно, один з найбільш популярних запитань про моє шоколадного відтінку шкіри! Хочу поділитися своєю знахідкою! Мус для автозасмаги Балі боді! З усіх автобазарів, цей мус я просто обожнюю!", - написала дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша Квіткова показала весільне фото з "холостяком" Добриніним.