Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала два знімки з розряду "до і після".

На першому фото можна крупним планом побачити перероблене обличчя і силіконовий бюст Альони. На ній чорний шкіряний топ без бретелей, волосся розпущене і недбало укладене, а на її обличчі яскравий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. Другий знімок, мабуть, зі шкільного альбому моделі, на ньому вона виглядає скромною юною дівчинкою з пишним чубчиком і підведеними чорним олівцем очима. У підписі до кадру Омович написала: "Дівчатка, від серця відриваю фотку. 8-й клас, я була ЕМО. Як краще? До чи після? Гортаємо. Брови та чуб взагалі промовчу. Пам'ятаю, як батьки критикували, казали, навіщо брови збрила?! А я кажу красиво, ви не розумієте. Давайте будемо вгадувати в коментах, що за процедури та операції я зробила на обличчі. А завтра я виставлю в сторіс того, хто перерахував правильно. P. S. Дивлячись на друге фото, хочеться написати тільки одне: «Не сумуйте! У кожної є шанс»".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.