Анастасія Макєєва – відома в Росії актриса театру і кіно. Незважаючи на те, що їй вже 38, вона знаходиться в чудовій формі. Макеєва не соромиться показувати фанатам своє прекрасне тіло. Зірка вирішила оригінально відзначити настання літа, і станцювала для фанатів шикарний танець в купальнику, чим привела в захват шанувальників!

скріншот з відео


Всього за два дні відео зібрало понад 77 тисяч лайків і величезна кількість захоплених коментарів від фанатів Макеєвої. Користувачі відзначили шикарну фігуру актриси, яка явно підтримувала себе у формі під час епідемії. Фанати звернули увагу на плоский живіт, стрункі ноги Анастасії. Зірка отримала величезну кількість компліментів.

Правда, довелося танцювати вдома, адже з-за карантину немає можливості виїхати на море. Однак Макєєва мріє в цьому році потрапити на курорт і насолодитися яскравим літнім сонечком і теплим морем. “Замість пляжу танцюємо в купальнику в будинку. А ви мрієте? Хочу на море”, написала актриса у підписі до відео в своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що красень з "Величного століття" Бурак Озчивит збудив фанаток густими вусами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", роль Роксолани в "Величному столітті" повинна була зіграти дружина красеня Бурака Озчивита.

Також "Знай.ua" писав, що героїня "Величного століття" Мер'єм Узерлі зачарувала шанувальників сліпучою усмішкою.