Популярна українська співачка Настя Каменських, яка торік вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. А в цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі незвичайне фото в грайливому образі, а в підписі до нього розповіла про спогадах.

На новому фото зоряна красуня позує, мабуть, у дворі свого будинку в цікавій позі. На ній цікавий світлий наряд, який складається з довгої спідниці, білого топіка і мереживний накидки з прозорими елементами. Її волосся розпущене і розпатлане, а на обличчі гарний акуратний макіяж, при цьому на тілі Насті багато прикрас. Вона відображена в пікантній позі, чому відмінно видно її декольте. У підписі до фото Каменських написала: "Емоції щастя – це те, що завжди наповнює нас зсередини. І кожна людина створює для себе сам. Моменти з коханими і близькими людьми завжди наповнюють мене самими прекрасними почуттями. Давайте жити так, щоб хотілося згадувати кожен свій день!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.