В російському шоу-бізнесі виник скандал, пов'язаний з висловлюваннями Сергія Шнурова на адресу чоловіка Валерії Йосипа Пригожина, пишуть російські ЗМІ. Лідер групи “Ленінград” обрушився на продюсера з критикою. У відповідь Пригожин заявив, що Шнурову належить “чоловіча розмова”, і уникнути його не вдасться. Однак “тримався” Шнуров недовго. Дружина Пригожина, відома співачка Валерія, заявила, що той вже звернувся до Пригожина за матеріальною допомогою.

Пригожин і Валерія, фото teleprogramma
Пригожин і Валерія, фото teleprogramma

Після того як Пригожин заявив в інтерв'ю, що артисти несуть матеріальні втрати і страждають через відсутність виступів, його розкритикував Шнуров. Однак за заявою Валерії, соліст “Ленінграда” вже звернувся до продюсера з проханням зайняти тому грошей.
“Шнуров марно очорнив мого чоловіка”, заявила Валерія.

Сергій Шнуров, скрін з відео
Сергій Шнуров, скрін з відео

“Тепер він власною персоною звертається до нього, щоб підтримати свій бізнес”, зазначила співачка. “Шнур вже перевзувся. Ось такий він, ваш герой”, резюмувала співачка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у скандаліста Жириновського з'явився конкурент, політику пре ворог Волочкової.