Знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебедь та наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка вчергове анонсувала те, що так з нетерпінням чекали шанувальники – новий сезон "Аферистів в мережі"

Відповідний ролик вона оприлюднила на власній Instagram-сторінці, де останнім часто активно радує прихильників різноманітними відео та знімками.

"Всього три дні залишилося до "Аферисті в мережі". Що вас чекає? Думаю, що ви теж будете в шоці від цього нового сезону", - встигла сказати вона, а потім перетворила на "кобилку", а точніше на її обличчя наклався фільтр, який добавив їй довгі вуха та розтягнув обличчя.

Скріншот з відео

Щоправда, сама знаменитість не розгубилася та почала сміятися з цього, запевняючи, що тепер на її губи "потрібно буде дуже багато" помади, а також нагадала, що шоу буде йти о сьомій годині 9 червня на Новому каналі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Щодо користувачів мережі, то вони вкрай зраділи анонсу нового сезону їх улюбленого шоу, а також засипали ролик лайками та десятками коментарів, що "мрії збуваються".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, колишній віце-прем'єр Розенко потрапив в лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.ua" писав, що покалічену наречену міністра Розенка взяли під охорону.