Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала милі фото, на яких позує разом з сином Марком.

На кількох знімках мама з сином відображені на красивій галявині, Алла тримає малюка на руках і крутиться з ним і навіть підкидає. На прогулянку красуня вийшла в чорних лосинах і короткому топі, поверх якого накинула білу курточку, а на її ногах білі кросівки. Волосся дівчата розпущені і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж і сонцезахисні окуляри. В підписи до фотографій Добкіна написала: "Солодкий чоловічок". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фотографії Алли, засипаючи її і карапуза компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.