Анна Заворотнюк – 24-річна дочка відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто тішить своїх шанувальників і маминих яскравими фото зі свого життя. Так, нещодавно дівчина показала у соцмережі миле фото, а в підписі до нього розповіла, про що мріє на карантині.

Як видно, дівчина зобразила себе сама, на ній теплий білий светр, волосся розпущене і недбало укладене, а на її обличчі немає макіяжу. Анна уважно дивиться в камеру, на її обличчі видно, як ніби якусь тривогу. У підписі до селфі Заворотнюк-молодша написала: "Мої дорогі, я, напевно, так само як і всі ви, мрію тільки про одне, щоб швидше закінчилася ця чорна смуга. Щоб ми могли радіти сонцю, літа, зустрічі з друзями. Навіть якщо це робити доведеться в масках, ми б все одно з вами це пережили. Лише б тільки планета звільнилася. Усім бажаю здоров'я, миру і добра". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.