Ольга Фреймут – українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проекті "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проектах, а тепер вирішила розвивати свій блог в Instagram. Нещодавно вона пройшла навчання в лондонській школі етикету і тепер вчить українців манерам в мережі. Однак на її сторінці з'являються не тільки "робочі" публікації, але й особисті.

Так, в цей раз Фреймут показала миле фото з чоловіком Володимиром Локотко, на якому вони зображені на вулиці на тлі густої зелені. Телеведуча вийшла на прогулянку в короткому білосніжній сукні з мереживною оборкою без рукавів. А ось вбрання її чоловіка особливо привернув увагу користувачів, річ у тому, що Володимир позує на фото в сірих джинсах і смугастій футболці з дірками. У підписі до кадру Фреймут написала: "Вітаємо Вас зі Святом Трійці". Фанати тут же кинулися обговорювати нову публікацію зірки, обговорюючи її і чоловіка вбрання, а також вітаючи у відповідь.

Коментарі під постом Фреймут
Коментарі під постом Фреймут

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.