Колишня дружина українського телеведучого Володимира Остапчука Олена Войченко висловила свою думку щодо його нової пасії Христини Горняк. Про це вона розповіла у відвертому інтерв'ю на YouTube-каналі ведучої шоу "У кого більше?" Ганни Олицької.

Так, розлучення пари приголомшило вже багатьох шанувальників відомого шоумена, якого раніше вважали зразковим сім'янином. Після того, як Остапчук покинув свою дружину, він почав зустрічатися з нотаріусом Христиною Горняк. До того ж, зовсім недавно новоявлена пара почала жити разом. В інтерв'ю Олена зізнавалася, як ставиться до нової коханої свого колишнього чоловіка.

"Я вважаю, що Вова та Христина — гарна пара. У нас є спільні знайомі, від яких я знаю: Володимиру буде складно образити Христину. Навіть з усіма його талантами та можливостями в цьому плані", - заявила Войченко.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Остапчук порівняв себе з горилою й отримав "люлей" від нової пасії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Остапчук виклав миле фото з дітьми та привітав доньку з днем народження.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Остапчук поділився трепетними архівними кадрами.