Розлучення Олени Войченка та Володимира Остапчука став справжнім шоком для їх фанів, адже їх сім'ю вважали практично ідеальною. Після оголошення колишнього чоловіка своєї нової коханої Олена розповіла в інтерв'ю ведучої Нового каналу Ганні Олицької про те, як ставиться до нової пасії колишнього чоловіка.

"Я вважаю, що Вова і Христина - гарна пара. У нас є спільні знайомі, від яких я знаю: Володимиру буде складно образити Христину. Навіть з усіма його таланти та можливості в цьому плані", - зазначила Олена.

Відомо, що Володимир Остапчук вирішив розповісти фанатам про своєї нової любові в день народження колишньої дружини Олени Войченко.

"Він не міг забути. Будь-яка людина розуміє, що це негарно як мінімум. Це було спеціально. Він намагається мене вколоти, він намагається мене вибити з колії. Напевно, за те, що не терпіла, не оцінила. Мені лестить його бажання мене вколоти. Це говорить як раз про те, що йому важливо, що я відчуваю. Це бажання людини постійно відчувати "мене люблять, мене хочуть, від мене не відмовляються, мене не забувають", - говорить Войченко.

Володимир Остапчук, instagram.com/vova_ostapchuk/
Володимир Остапчук, instagram.com/vova_ostapchuk/

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Олена намагалася відповісти на запитання журналістки про те, як зрозуміти, що тобі зустрівся нарцис.

"Коли ти розумієш, що ти зачарований, це вже повинно тебе насторожити. Коли ти розумієш, що людина супер вау, так прям не буває. І коли в тебе з'являється думка, що так не буває, то це правильна думка. Так не буває", - каже Олена.

При цьому колишня дружина Остапчука відповіла, що не хоче говорити про те, піднімав на неї руку колишній чоловік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дитина розведеного Остапчука змусила українців прозріти.

Як повідомляв Знай. ua, шалений Остапчук порівняв себе з горилою і отримав "люлей" від нової пасії.

Також Знай. ua писав, що Володимир Остапчук після скандального розлучення похвалився своїм щастям.