Даша з "Холостяка" з оголеними грудьми і розстебнутими джинсами розбурхала уяву фанатів.

Переможниця романтичного реаліті СТБ "Холостяк-10" 23-річна Даша Ульянова завоювала любов багатьох телеглядачів, проте відносини з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися.

Незабаром після закінчення знімання 10 сезону Максим Михайлюк зізнався Дар'ї, що у нього був секс на проєкті з однією з учасниць. У підсумку пара розлучилася.

Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько тішить яскравими публікаціями. Так, цього разу красуня вирішила поділися відвертим фото. На кадрі модель постала топлес, прикривши оголені груди руками.

У підпису до фото Даша в чергове подякувала своїм шанувальникам за щиру і теплу підтримку. Чому саме таким фото Ульянова вирішила подякувати фанатам - залишається питанням без відповіді, як і багато інших запитань, про які вона написала в пості.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Справжня, остаточна перемога - це ви, ваше тепле ставлення, щирі добрі побажання, душевні слова і любов. І я дуже рада це усвідомлювати. Дякую Любі", - написала Даша..

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Ульянова зізналася, як стежить за собою

Як повідомляв портал Знай.ua, переможниця "Холостяка" Даша зізналася, на що готова заради краси.

Також Знай.ua писав, Даша з "Холостяка" поділилася пікантним секретом краси