Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділився пікантним кадром, показавши, як вирішив проводити перші спекотні літні дні. Так, артист зняв сорочку і оголив торс, засвітивши численним шанувальницям свої татуювання.

+30 Час роздягатися))) пожартував Дантес

Фолловери навіть не відразу зрозуміли, говорить їхній кумир про температуру повітря або ж свій вік: "Це про вік або температуру повітря? 😅", "😍😍🔥Ти такий гарячий хоч клич лікаря,щоб виручав😍😍🔥🔥", "У всіх сенсах 😂👍", "Тааак спека", "А ти в свої 20 чи що сильно соромився..........", "Горниииий якиииий🙈💓", "30+ час знову писати хіти.", "Прийняти і змиритися, на вулиці +30😂".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Володимир Дантес поділився кумедною історією з минулого, згадуючи, як ще в далекому 2008 році, у 20-річному віці на красеня різко обвалилася слава після першого сезону шоу "Фабрика зірок" в Україні. Артист, заповнюючи анкету учасника, вписав у графу "Улюблені виконавці" безліч культових музикантів, таких як Джон Ленон і Фредді Мерк'юрі, а ще пригадав Ларису Доліну, хоч і знає лише три її пісні.

До речі, Ларису Доліну в різних інтерв'ю Дантесу пригадують до цих пір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.