Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила трепетний сімейний кадр, привітавши маму, Тамару Віталіївну Галушку з 68-річчям 8 червня. Так, артистка показала найріднішу жінку лише в темно-синьому бікіні, похвалившись її стрункою фігурою. Шанувальники ж відзначили, що красуні схожі між собою, наче дві краплі води.

Варто зазначити, що доля у Тамари Віталіївни була непроста - сім'я жила досить бідно, а коли Вірі Брежнєвій виповнилося 11 років, її батько став людиною з обмеженими можливостями і мамі довелося працювати прибиральницею, щоб прогодувати чотирьох дочок: Галину, Анастасію, Вікторію і Віру. Діти всіляко допомагали батькам і майбутня співачка не була винятком - торгувала на ринку і мила посуд.

Моя Богиня! Моя красуня, моя тендітна і така сильна, мудра і добра, мій найкращий приклад, мій друг! Моя МАМА! Люблю і ціную цю чудову жінку кожен день, але сьогодні особливо!!! Тому що сьогодні ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ !!! І в зв'язку з ситуацією, де мама святкує своє свято ( вперше за багато років без нас) бажаю їй НАЙГОЛОВНІШОГО - ЗДОРОВ'Я!!!♥️ буду вдячна і вашим проміннячкам добра) мамі зараз це потрібно!) Фото - моє улюблене за минулий рік ! Хочу так само виглядати у свої 68! 🌴 поділилася радістю Брежнєва

Фолловери залишилися в захваті: "Я спочатку подумала, що це Ви сидите) Так схожі, просто крапельки води😍", "Копія мами ви Віра . Я спочатку подумала це ви 🎂🎂🎂", "Подумала Віра у фільтрі "Старість". З днем народження 💐", "Подумала що ви, мама шикарна, здоров'я їй та довгих і щасливих років життя 🌸🌺🌹", "Божеееееееееее як же ви схожі😬😳😱🤯".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше