Одна з найбільш агресивних учасниць за всі сезони реаліті "Від пацанки до панянки" більше не лізе в бійку – після проекту Юлія #Бандитка Чигринець ще жодного разу не стала учасницею конфлікту.

"якби раніше мені написали щось образливе в Instagram, то я вже знайшла б того людини і вибила йому три зуба, – з посмішкою розповідає фіналістка четвертого сезону "Від пацанки до панянки" – проекту, який не один рік з успіхом показує Новий канал. – Зараз же намагаюся не реагувати або переводити на жарт. Наприклад, нещодавно хтось написав, що я "втрачена". Я відповіла, що це правда. Недарма ж нас на проекті назвали "загубленими".

Юля повернулася в рідне місто – Полтаву після Школи Леді. Там вона навчається в коледжі на програміста, хоча пов'язувати своє життя з цією професією не планує. В найближчому майбутньому "пацанка" думає про переїзд до Києва і пошуку роботи.

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

"Планів дуже багато, – ділиться Юля #Бандитка Чигринець. – Переїзд в столицю, надходження в університет, пошук роботи, подорожі і ще багато-багато всього. Я відкрита до нових викликів і пригод".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юля зізналася, що не збирається спілкуватися з мамою, яка знущалася над нею в дитинстві. Востаннє вони бачилися на останніх тижнях навчання в Школі леді, коли дівчина приїхала в рідний дім поговорити. Хоча бачилися – занадто голосно сказано. Жінка сховалася в будинку і не вийшла до своєї дитини.

"Ще на проекті пообіцяла собі, що їздити до неї більше не буду, – каже "пацанка". – Вона мені більше не мати. Без неї моє життя стала більш якісною і спокійною. Я навчилася вирішувати питання за допомогою діалогу. І тепер знаю, чого хочу. Пити і курити не тягне, битися теж. Я подорослішала, і пріоритети мої стали зовсім іншими".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, учасниця "Від пацанки до панянки" відхопила за наркотики, не врятував навіть тест.

Як повідомляв Знай. ua, психолог "пацанок" чесно відповіла, що відбувається на шоу.

Також Знай. ua писав, що учасниці "Пацанок" поцілували тварина.