Російський актор Михайло Єфремов став винуватцем смертельного ДТП в Москві на Садовому кільці. Фактично, Єфремов вбив людину, і тепер йому “світить” до 15 років тюремного ув'язнення. Багато знаменитостей вже встигли прокоментувати трагедію, і серед них виявився відомий український гонщик Олексій Мочанов.

У своєму пості в Facebook він написав, що і сам грішив їздою в нетверезому стані. Були і аварії, і штрафи, і покарання, позбавлення прав, проте він нікого не калічив. І сам не має ні до кого претензій, і до нього ні в кого немає. А ось ті, хто пустив Єфремова п'яного за кермо, дійсно повелися не по-людськи.

Олексій Мочанов
Олексій Мочанов

“Залишати машину там де вживав і їхати на перекладних, з тверезим приятелем, викликати одного, сина, дружину, таксі - але не їхати напідпитку. Тим більше - п'яним, бухим”, — зазначив гонщик.

“Ті, хто бухав поруч і в підсумку пустив Єфремова за кермо його гранд черокі - співучасник злочину. Пособник і співучасник. Худоба і сволота. Він ще й з пасажирами був, колега з сином!”, — написав Мочанов.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Михайло Єфремов вчинив ДТП, скрын з відео
Михайло Єфремов вчинив ДТП, скрын з відео

Він припустив, що навряд чи відомий актор пив поодинці. Він згадав, як йому самому друзі і акумулятор з машини витягали, якщо він збирався за кермо, і навіть ламали пальці — але їхати п'яним не давали. Та й сам Мочанов забирав ключі і викидав у придорожні кущі.

Михаил Ефремов в Москве на Садовом Кольце вылетел на встречку и убил человека. Был сильно пьян. Будет сидеть. Грустно....

Geplaatst door Alex Mochanov op Dinsdag 9 juni 2020

“У ситуації з Михайлом Єфремовим я думаю буде показовий суд і порка і він сяде за вбивство 7 років? 12? Хз. Сяде. Так буде справедливо.

На половині терміну за зразкову поведінку вийде. Але ця аварія поламає йому життя і психіку назавжди.”, — припустив гонщик. Він також написав, що кар'єра актора напевно втрачена.

Мочанов закликав передплатників пити відповідально і берегти себе і життя оточуючих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, актор Михайло Єфремов влаштував страшну аварію у центрі Москви

Як повідомляв портал "Знай.uа", Армен Джигарханян потрапив в реанімацію у важкому стані, підозрюють інсульт.

Також Знай.uа", українцям показали потенційних вбивць на дорогах, Геращенко опублікував список порушників. Антон Геращенко оприлюднив номерні знаки водіїв-порушників